AMANIDES DE L'HORT D'EN JOSEP
 
 
Amanida verda de la casa
Amanida de llagostins i salsa romesco
Amanida de formatge de cabra, nous i vinagreta de mel
Amanida de bacallà, tonyina i anxoves
Escalivada amb botifarra negra
6,30
9,30
9,75
10,15
9,15
   
   
   
SUGGERIMENTS DE LA CUINA
   
   
Fesols menuts amb anxoves
Terrina de foie gras amb melmelada de carbassa
Terrina de pop a la gallega
Pernil ibèric de gla amb coca de pa
Canelons de verdures i formatge de cabra
8,50
14,00
9,60
11,50
9,50
   
   
   
ARROSSOS I PASTES
   
   
Arròs de calamars, sípia i gambes (20 min)
Arròs a la cassola de la Montserrat (20 min)
Arròs de peus de porc, ceps i botifarra negra (20 min)
Rossejat de fideus amb tonyina vermella Balfegó
i salsafins
Pasta fresca amb foie i bolets
10,20
8,50
8,50

10,45
10,30
   
   
   
PER LA MAINADA
   
   
El brou estil de l’àvia
Canelons del “Romaní”
Croquetes de pollastre de la casa
Llom arrebossat amb patates
Bistec de vedella amb patates
Pollastre a la brasa amb patates
Pit de pollastre arrebossat amb patates
6,30
8,50
8,50
9,30
10,10
8,20
8,70
   
   
   
CARNS A LA BRASA DE LLENYA
   
   
Botifarra de porc amb mongetes del ganxet
Entrecot de vedella amb oli de romaní
Filet de vedella amb all i julivert
Xai a la brasa amb patates de les Guilleries Secret de porc ibèric amb sal Maldon i patates al forn
Conill a la brasa amb allioli
Magret d’ànec amb poma
Cabrit amb espàrrecs verds a la brasa
8,40
17,00
19,00
12,50
11,60
10,30
10,50
14,70
   
   
   
GUISATS DE LA CASA
   
   
Peus de porc amb cargols
Vedella amb bolets del Montseny
Peus de porc farcits de bolets
Espatlla de xai al forn amb all i romaní
Cargols estil pirinenc
Ànec amb peres
Cua de bou guisada amb salsafins
12,30
11,30
11,50
13,20
12,20
11,20
11,50
   
   
   
SUGGERIMENTS DE PEIX
   
   
Bacallà amb ceba i gratinat amb all i oli
Tonyina vermella Balfegó amb samfaina i olivada
Calamars farcits de verdures
13,50
14,20
13,30
   
   
   
POSTRES
   
   
CASOLANS

Pastís de xocolata
Crema catalana com la d’abans
Flam d’ou de la casa
Flam de coco
Bescuit gelat de prunes i armanyac
Pastís tatin de poma amb gelat de vainilla
Marquesa del Romaní amb coulis de gerds
Mousse de iogurt
Pasta de full amb fruites i nata
Xocolata calenta amb gelat de torró i nata


GELATS I SORBETS D’ELABORACIÓ PRÒPIA

GELATS
Vainilla, torró, coco, xocolata, nata,
iogurt amb fruits del bosc i avellana

SORBETS
Llimona, mandarina, maduixa, i meló


VINS A COPES PELS POSTRES

Mistela del Romaní, ratafia del Romaní, moscatell Oliveda,
garnatxa Oliveda, moscatell La Cigarrera

Vi dolç Ètim negre, vi dolç Ètim blanc, Pedro Ximènez



Disposem del fitxer pel compliment
de la nova normativa d’al·lèrgens

Preus de la carta amb IVA inclòs


5,50
5,50
5,50
5,50
5,50
5,50
5,50
5,50
5,50
5,50




5,50



5,50






2,00

3,50